IK MAT

Når du fremstiller og serverer mat, er det viktig å ha gode rutiner og kontroll med hvordan man håndterer råvarer slik at ingen blir syke.


Vår skybaserte løsning for IK-mat lar deg enkelt administrere og overvåke prosessen fra varemottak til servering. Blant annet rutiner for å effektivt styre og overvåke kvalitetskontroll, sporbarhet og hygieneforhold.


Vi er her for å hjelpe deg med å opprettholde krav om internkontroll for mattrygghet, slik at du kan gi trygge og sunne produkter til kundene dine.

IK mat

Noen fakta om IK Mat

Den som er ansvarlig for virksomheten skal sørge for at det innføres og utøves internkontroll i henhold til krav i internkontrollforskriften for næringsmidler

Internkontrollen skal tilpasses virksomhetens art, aktivitet, risikoforhold og størrelse i det omfang som er nødvendig for å overholde krav i næringsmiddellovgivingen.

Mattilsynet fører tilsyn og fatter vedtak for å gjennomføre bestemmelsene gitt i og i medhold av næringsmiddellovgivningen.

Privacy policy

OK